maanantai 21. marraskuuta 2016

Infoa



Moikka!


Muutamia asioita.


Gutzin varainkeruuprojekti on tällä erää päättynyt ja joukkueemme tiliä saatiin kartutettua hienosti  535 euroa. Todella hieno juttu. Kiitokset kaikille ahkerille vanhemmille!


Steelersin yhteistyökumppani Tilipalvelu Rantalainen tarjoaa Steelersin jäsenille loppukauden miesten edustusjoukkueen kotiottelut veloituksetta aiemman 2 euron pääsymaksun sijaan. Ilmainen sisäänpääsy onnistuu mobiilijäsenkorttia vilauttamalla peliin saapuessa.


Mobiilikortit on ilmestyneet toivon mukaan kaikille Steelersin jäsenille/ pelaajille Lompakko-sovellukseen. 
Seuran tasolta pyydettiin tiedottamaan kaikkia, että ikävä kyllä heti on ilmentynyt myöskin mobiilikorttien väärinkäyttöä. Jotkut pelaajat ovat ottaneet omista korteistaan kavereille kuvakaappauksia ja yrittäneet näin saada kaverit myös ilmaiseksi matseihin. Vaikka luotan siihen, että väärinkäyttö ei koske meidän joukkueemme pelaajia, on meidän hyvä käydä jokaisen kanssa läpi tärkein pelisääntö: Mobiilikortit ovat henkilökohtaisia.
Jatkossa kortti pitää klikata lippuluukulla auki sieltä oman puhelimen lompakosta, joten kuvakaappaukset ei enää toimi.  


Tuulipuvut jaettiin sunnuntain harjoituksissa lähes kaikille pelaajille, ja tässä vaiheessa 4 pelaajalle on harmillisesti tullut liian pieni joko ylä- tai alaosa, tai yhdelle pelaajista koko asu. Näiden vaatteiden vaihtoa tutkimme huomenna lisää Baldosportin Mika Koskisen kanssa ja palaan ratkaisujemme kera suoraan ko. pelaajien vanhemmille. Tavoite on saada oikeankokoiset tuulipuvut kaikille mahdollisimman pian.
Ne pelaajat, jotka eivät vielä ole saaneet peliasua, voivat olla yhteydessä minuun sopiaksemme tuulipuvun luovutuksesta. Keskiviikon harjoituksissa tai sitten viimeistään lauantain turnauksessa peliasujen luovutus ainakin onnistuu.


 
Mukavaa viikkoa kaikille.
Anne
p. 0400-497529