maanantai 3. huhtikuuta 2017

Infoa plus ilmoittautumisasiaa!!!

Moikka.

Liiton 8., samalla liiton järjestämänä viimeinen turnaus takana. Hienosti reissu ja pelit menivät, 4 voittoa jälleen Ikurin "pienehköllä" hallilla. Mahtavaa -07 joukkue!!!
Vanhempia oli jälleen mukavasti kannustamassa, hyvä hyvä. Tunnelma oli ns. katossa.
Valmentajat summaa sitten pelilliset asiat pelaajien kanssa, mutta näin katsomosta turnauksiakin seuranneena, on upeata nähdä poikien kehittyminen, pelaamisen ilo ja halu sekä sellainen tekemisen meininki ammattitaitoisten valmentajien otteessa. Tästä on hyvät edellytykset jatkaa eteenpäin.


Muutama muistutettava, ilmoittautumisia vaativia asioita huhtikuulle ja toukokuulle:
Ensi lauantain 8.4. turnaukseen tarvitaan vielä vanhempia toimitsijoiksi!
Linkki ilmoittautumiseen:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IJMhiF0tJenweyKQIrYWFpwQTlVDDG7hfshz_4HV1Mw/edit?usp=sharing


Huhtikuussa ei ole muita sovittuja pelejä tai turnauksia.


Pääsiäissunnuntaina normaalisti treenit.


Toukokuussa on tulossa 2 pelitapahtumaa, toinen Espooseen (OJG 2017 7.5. ja Jukolan koululla "harkkapeliturnaus" myöhemmin ilmoitettuja vastustajia vastaan 13.5.)
Pelaajat jakautuvat jota kuinkin näihin puoliksi, ja siksi pyydämmekin alustavia ilmoittautumisia valmentajille pelaajajaon suunnittelun avuksi tämän linkin takaa. Ohje: laita molempiin päiviin ruksi, mikäli pelaaja pääsee osallistumaan molempiin päiviin.
Ilmoittautumiset tehtävä pääsiäiseen 13.4. mennessä. Valmentajat ilmoittaa joukkuejaot per tapahtuma myöhemmin.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/13r26lSn5LEge9Zo3THhIuqhRPg316OKYMbC7vFVen7Y/edit?usp=sharing
Huom! Ikurin matkalla osalle vanhemmista sanoin, että Jukolan turnaus olisi 20.5., mutta emme pystykään järjestämään sille päivälle. Syynä on meidän tiedossa nyt oleva päällekkäisyys jalkapallotapahtuman kanssa. Eli siksi päivä on 13.5.


24.5. keskiviikon treenit yms. järjestetään Aulangon ulkoilumajalla. Ohjelmassa on pelaajien omaa ohjelmaa sekä järjestämme samana iltana myös vanhempainillan. Tarkempaa infoa tulossa myöhemmin.


28.5. sunnuntain treenien aikaan pelataan jo kauan odotettu vanhemmat vs. pelaajat-ottelu, johon me päätämme kauden ja lähdemme kesälomille. Vanhemmat, vielä ehtii pari lenkkiä tehdä, että pärjätään pojille...

Kesä- ja ensi kaudesta alustavaa infoa;
Kesäkuu pidetään täysin lomaa.
Heinäkuussa treenit 1 krt /vkossa (su).
Elokuun aikana lisäämme pikkuhiljaa treenimääriä ja ensi kaudellahan treenejä tulee olemaan 3 krt viikossa. Ja koska anomukset treenipäivistä tulee meidän anoa jo tällä viikolla, kerrottakoon, että anomme treenipäiviksi normaalien keskiviikon ja sunnuntain lisäksi perjantaita klo 17-18 tai 18-19. Paikkana Paukkula tai Elenia.



Jos heräsi kysymyksiä, ollaan yhteyksissä.



Anne ja valmentajat Ville & Sampsa