lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kausi 2017-2018 alkamassa

Moikka.

Kausi alkaa pikkuhiljaa käynnistymään.

Treenit Sampsa ilmoitteli omassa blogiviestissä, mutta lyhyesti lähipäivät tässä.
Su 30.7. vielä Elenialla klo 16:45 pelaajat valmiina ja
ma 31.7. alkaa kausi Paukkulassa klo 17:30 alkaen.

Kauteen ilmoittautumiset

Tässä linkki, mihin kukin pelaajan - vanhan ja uuden- tulee ilmoittautua 15.8.2017 mennessä tulevalle kaudelle.
Ilmoittautumislinkki kaudelle 2017-2018

Vanhempainilta 

Kauden 1. vanhempainilta pidetään 16.8. treenien yhteydessä Paukkulassa. Tulkaa kaikki mahdollisuuksien mukaan paikalle.

Kausimaksut

Kausimaksut määräytyy pelaajamäärän mukaan ja vahvistamme siksi pelaajamaksut tarkemmin vanhempainillassa.
Ennakkotiedoksi. Maksuista tulee teille yksi lasku, jonka voi maksaa joko koko maksun kerralla tai 3. erässä. 1. erä on 31.8. Toinen erä 15.10. ja kolmas erä 15.12.

Kauden aikana tapahtuvat ilmoittautumiset

Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta turnauksiin ja harkkapeleihin ilmoittaudutaan. Jatkamme samaan malliin kuten viime kaudella. Maalivahtien osalta valmentajat sopivat käytännön vanhempien kanssa.

Blogiviestit

Tämä blogi tulee jäämään pois käytöstä ja tilalle tulee uusien nettisivujen kautta toimiva blogi. Ilmoitamme tästä muutoksesta erikseen teitä, kun näin tapahtuu.

Joukkueen avoimet facebook-sivut

Käyttäkää ihmeessä tekin joukkueen toiminnan markkinoimiseen. Tehdään joukkuettamme tutuksi ja poikien taitoa ja osaamista tutuksi laajemmalti :). Tulemme valmentajien kanssa myös tekemään oman panoksemme ko. sivujen kautta viestimisessä.

Mestareiden cup 16.-17.9. Turussa

Tarkka kokoonpano valmistuu vanhempainiltaan 16.8. mennessä, mutta teen siitä erillisen blogiviestin vielä viim. ensi viikolla tämän hetkisistä tiedoista ko. turnauksen aikataulujen sekä maksujen osalta esimerkiksi. Pyydän siinä yhteydessä mm. alustavia ilmoittautumisia vanhempien osalta.

Liigamiesten pelit

Harkkapelit alkavat elokuussa ja 1. kotiharkkapeli on 26.8. LASBia vastaan. Kovatasoisen joukkue on kasassa, mielenkiintoisia nimiä jo kokoonpanossa. Mennään sankoin joukoin paikalle!
Kauden ensimmäinen liigapeli on 17.9. TPSiä vastaan.

Ja mikäli haluat aitiopaikalle liigapeleihin ja haluat olla osana Steelers-toimintaa enemmänkin, niin minulla ois sulle sopiva paikka tiedossa. Ota yhteyttä :).

Mukavaa kesän jatkoa ja tavataan treeneissä.

Anne
0400-497529