maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukuun alun infoa



Moikka.



Muutamia asioita näin joulukuun alkuun.


Terhi Järvensivun (pelaajamme Joonan äidin) toimesta on syntynyt kuntalaisaloite koskien Kiekkoritarinkujan asfaltointia. Kaikkihan me tiedämme, kuinka huonossa kunnossa se tie melkeinpä vuodenajasta riippumatta. Koskettaa todella monia urheilevien lasten vanhempia, ja nyt meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa tähän tämän aloitteen kautta. Linkissä lisää infoa.
https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/3410
Terhi ja Tero (Joonan isä) toimittaa kuntalaisaloitteen eteenpäin kuntaan ja yhdyskunta-lautakuntaan, kun saadaan nimiä riittävästi listalle. Ollaan mukana yhdessä vaikuttamassa meitä kaikkia koskevaan yhteiseen asiaan.


Gutzin tuotteet ovat saapuneet, ja niistä on tarkemmin viestitty ja kiitokset välitetty niiden pelaajien vanhemmille, jota asia koskee tässä kohtaa.


Liigapeli-/pallopoikavuoromme 17.12.) lähestyy ja tähän mennessä ollaan hienosti saatu teistä vanhemmista myös ilmoittautuneita eri vastuutehtäviimme, mutta muutama apukäsi tarvitaan vielä mattoryhmään. Siten saadaan mukava homma yhdessä meidän joukkueen osalta vietyä läpi mallikkaasti, kuten se hoitui viimeksikin.
Tässä vielä ilmoittautumislinkki:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1G_N9jEQrpFqLpAUYD6ETmi3t7fJaMxAvjHs36MpM8HE/edit?usp=sharing


Muutamaa pelaajaa koskettaa myös vääränkokoisten tuulipukujen mahdollinen vaihto-operaatio, ja tämä on nyt ikävä kyllä viivästynyt toimittajan yhteyshenkilön jäädessä sairauslomalle. Asia on toki tiedossa heillä, mutta vielä ei korjaavaa toimenpide-ehdotusta saatu muodostettua. Pari poikaa on siitä jo minulta kysellytkin ja tiedän, että kovasti he niitä jo odottavat. Pahoittelut viiveestä, mutta pyrin saamaan asian hoidettua mahdollisimman pian.



Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


Anne