perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulutervehdys

Moikka.

Jouluvalmistelut on jo kovaa vauhtia käynnissä, mutta kohta on aika rauhoittua perheen ja läheisten pariin. Mutta sitä ennen tässä kohtaa muutama sana syyskaudesta. Sekä tulevista tapahtumistakin.

Elokuussa kun aloittelin jojon tehtävissä, en tiennyt tarkalleen, mihin oikeastaan lähdin, mutta tehtävä kiinnosti, joten päätin lähteä kokeilemaan. Joskushan sitä on kokeiltava rohkeasti uutta ja haastettava itsensä peliin laittamista. Näin sitä itse ajattelin. Olen tykännyt kovasti tehdä tätä työtä. Pelaajat ja niiden keskuudessaan vallitseva hyvä fiilis sekä mukavat ja aktiiviset vanhemmat on saanut tekemään tätä hommaa täysillä. Oon saanut palautetta ja toiveita. Kiitos niistä kaikista, niiden pohjalta asioita paljon mietitään ja kehitetäään.

Syyskausi on mennyt todella vauhdikkaasti ja matkan varrella on monenlaisia tapahtumia ollut.
Harkkapeleillä, treenien lisäksi, mentiin syksyä jo pitkälle ennen kuin saimme ensimmäisen turnauksen, mikä pelattiin isäinpäivänä Paukkulassa. Toinen turnaus pelattiin Tampereella Ikurissa. 
Molemmissa turnauksissa on ollut hieno nähdä etenkin pelaajien tsemppi ja peli-into sekä pelillisten taitojen kehittyminen, unohtamatta monen vanhemman kentän laidalla kannustuksiakaan.

Pelien, treenien yms. lisäksi ollaan onnistuttu myös varainkeruussakin hienosti.
Mm. Gutz-myyntiä on kokeiltu, mistä saimmekin hienosti yli 500 euroa tuottoa ja nyt viime lauantaina osallistuimme joulumyyjäisiin, mistä saimme tuottoa muhkeat 364 euroa. Todella upea juttu!!! Iso kiitos valmentajallemme Villelle, hänen luomasta tästä mahdollisuudesta sekä tietysti koko perheelle aktiivisesta mukana olosta paikan päällä.
Lahjoittajalta saadusta tuotteista tulemme hyödyntämään Jukolan turnauksessakin onnenpyörän ja/ tai arpajaisten merkeissä.

Tänä syksynä olemme saaneet myös osallistua liigapeleihin pallopoikavuoroihin, mitkä nekin on onnistuneet todella hienosti pelaajien sekä vanhempien toimesta. Kiitos siitä!

Pelaajilla alkoi nyt joululoma koulusta, ja uskon, että 2 viikon tauko tulee oikein hyvään ajankohtaan. Esitin keskiviikon harjoituksissa pojille toiveen, että nyt on aika levätä paljon ja ladata akkuja kevääseen, jotta jaksaa taas ahkeroida koulussakin. On hyvä myös keskittyä välillä muuhun kuin kouluun, vaikka viettää aikaa perheen kanssa, ystävien kanssa touhuta jotain kivaa tai ihan vaan vaikka olla ilman aikatauluja, mikäli ne tai osa niistä on joltain osin mahdollista.
Aktiiviset valmentajamme Ville ja Sampsa on luvannut kuitenkin vetää treenejä välipäivinä ja ensi torstaille on myös on saatu järjestymään yksi harkkapelikin. Olettehan vanhemmat huomanneet. Mikäli joku pelaaja on estynyt, olkaahan yhteydessä Villeen, kiitos.

Paljon ollut tapahtumia ja tilanteita joukkueessamme, jotka tästä viestistä jäänyt pois mutta nekin on ollut yhtä tärkeitä ja ikimuistettavia.

Viikon 52 ja viikon 1 ohjelma

Harkat keskiviikkoina 28.12 ja 4.1.

Kotiturnaus on siis 8.1.2017
Talkoolistan tein jo kotiturnaukseemme valmiiksi. Ja laitan lisää infoa tulemaan ensi viikolla.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RVaV8dXJwLkp-6cjtXaWH_MCBEzhdQ5WL2goQ1sn4fQ/edit?usp=sharing

Kiitos syyskaudesta kaikille, erityisesti valmentajakaksikollemme Villelle ja Sampsalle sekä Jussille tukena olemisesta. Ilman teidän apua ja tukea tämä ei olisi onnistunut. 

Toivotan Teille kaikille Hyvää Joulua,









Anne