maanantai 9. tammikuuta 2017

Bussikyytikysely Sastamalaan

Moikka.


Muutama vanhempi esitti eilen kotiturnauksessa toiveen, että Sastamalaan järjestettäisin yhteiskyyti bussilla. Matkaahan Sastamalaan kertyy ko. päivänä yhteensä noin 260 km (meno-paluu). Lähtöajat olisivat oman arvioni mukaan 7:30 ja paluu n. 15:30.


Sain Tero Järvensivun avulla jo tarjouksen Lehdon liikenteeltä ja huomenna uskon saavani Hatusen ja Pekolan liikenteeltä.


Kustannukset bussikyydistä, Lehdon liikenteen tarjouksen pohjalta tehtynä, on yhteensä n. 600 euroa tuolle ko. matkalle, johon pohjaksi olen olettanut, että kaikki 25 poikaa lähtee pelaamaan ja 3 toimihenkilöä (jolloin bussikoko on 42 paikkainen oman tietämykseni mukaan, pienempi bussi taitaa olla n. 20 paikkainen) ja tällöin mahtuisi myös 14 aikuistakin mukaan kyytiin.


Yksi ehdotus on, että liikkuisimme omakustanteisesti tämän reissun, niin hinta per bussikyytiläinen jakaantuisi esim. seuraavanlaisesti:


- vanhemmat ja toimihenkilöt 20 eur/ vanhempi (aikuiset + toimihenkilöt -> 18 henkilöä)
- pelaajat 10 eur / pelaaja.


Hinnat sis. bussikyydin (meno-paluu) ja bussikuskin koko ajaksi.


Nämä tiedot nyt alustavina infoina.


Seuraavat stepit:


1. Saan tarjoukset muilta liikennöitsijöiltä, jonka pohjalta halvin vaihtoehto olisi järkevin. Tästä tiedotan teitä lisää, kun saan tarjoukset.


2. Teidän vanhempien tehtävänä on vastata tähän linkin takana esitettyyn kysymykseen, että oletko sen kannalla, että menisimme yhteiskyydillä vaiko omalla/ kimppakyydillä ja onko ok, jos se tällä kertaa on omakustanteinen. Tai jos menemme omilla kyydeillä, voitko toimia mahd. kimppakyyditsijänä siinä kohdin.


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1G49FZbx0axYJOMN1TaVFcuem3S7uhawQm0Qeoa3WYKY/edit?usp=sharing


On hyvä teidän kaikkien tässä kohtaa jo tietää mm. se, että alkukaudesta joukkueestamme lopetti kaksi poikaa ja koska emme ole saaneet joukkueeseen poikia lisää, ainakaan vielä, vaikuttaa se meidän joukkueen rahatilanteeseen jonkin verran. Ja tästä syystä en pysty heti lupaamaan suoralta käsin bussikyytiä joukkueen kustantamana, vaikka hienosti varainkeruuhankinnat ovatkin tuottaneet. Tilanteemme ei ole huono, mutta tarkkoja meidän pitää olla nyt ja jatkossa, jotta loppukausi onnistuu ilman ikäviä lisämaksuja.  Tästä keskustelemme tarkemmin vanhempainillassa.


On hyvä muistaa, että mikäli päädymme yhteiskyytiin, on ainoa järkevin vaihtoehto, että jokainen pelaaja tulee sillä kyydillä, koska silloin kustannukset pysyy vähintäänkin kohtuullisina.
Ja on hyvä myöskin muistaa, että jokainen pelaaja ja osallistuva vanhempi on tuon ajan siellä paikan päällä, vaikka oma poika ei pelaisikaan ensimmäisessä ja/ tai viimeisessä pelissä.


Jojon valtuutuksin ilmoitan, että enemmistön mielipide tässä kohtaa voittaa, eli mikäli suurin osa teistä vanhemmista on sitä mieltä, että menemme yhteiskyydein ja se tässä kohtaa on ok hoitaa omakustanteisesti yllämainitulla "jaolla", niin silloin lähden järjestelemään sitä. Mikäli oma kyyti on se tapa, mikä voittaa tässä kohdin, niin silloin lähden järjestelelmään tarpeen mukaan kimppakyytejä.


Vastaukset tästä yhteiskyyti/oma kyyti-asiasta tulisi jokaisen hoitaa keskiviikkoon 11.1. mennessä, kiitos. Pahoittelut pikaisesta aikataulusta, mutta jotta liikennöitsijä saadaan vahvistettua, niin se luo paineen nopealle reagoinnille.


Jos heräsi tästä kysymyksiä tms., olethan rohkeasti yhteydessä.


Anne
0400-497529