sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäisen ja kauden 3. turnauksen yhteenveto

Iltaa.

Nyt on 3. turnaus jo takana päin ja ei voi muuta kuin olla tyytyväinen ja onnellinen turnauksesta ja toiminnasta kaikin puolin paikan päälläkin.
Ennakkoon sovitut vastuutehtävät hoituivat hienosti, kuten myös toiminta muutoinkin paikan päällä hoitui yhteistyössä mallikkaasti, kuin joukkueena.
Oon jo aiemmin todennut teille olevani ylpeä tehdessäni tätä työtä ja nämä tällaiset päivät, missä  ollaan paikan päällä runsaslukuisesti ja tehdään joukkueen asioita yhteistyössä, lisäävät vain sitä intoa ja iloa entisestään.
Iso kiitos teille kaikille ja erityisesti vanhemmille, jotka ovat osallistuneet mm. tehden maistuvia tarjottavia kahvioon tai hankkinut arpajaispalkintoja tai osallistuneet muulla tavoin turnausjärjestelyihin joukkueen apuna.

Totean myös, että arpajaiset olivat uusi hyvä lisä meidän joukkueen varainhankinnaksi ja mielestäni siinäkin onnistuimme vallan mainiosti. Seuraavat arpajaiset ovat jo valmisteltu, koska tavarat on jo merkitty valmiiksi ja niitä vielä löytyy. Niitä saa toki toimittaa lisääkin minulle, mikäli arpajaispalkintoja on teillä jostain saatavilla.

Oli mukava huomata, että olimme saaneet hienosti kannustusjoukkoja paikan päälle. Oli todella hieno hetki nähdä katsomo lähes täyteen kannustavia perheen jäseniä, läheisiä tai muita ystäviä ja tuttuja jo ensimmäisen pelin aikana.

Kahvion tuotto oli muhkeat 442,70 euroa ja arpajaisista saimme 175 euroa. Yhteensä siis tuottoa 617,70 euroa. Mahtavaa.

Erityiskiitos valmentajillemme Villelle ja Sampsalle, sekä heidän tukijoukoille.
He johtivat ammattitaitoisesti pojat 3 voittoon 4 pelistä. Joukkueet olivat hyvin tasaväkisiä ja pelasivat molemmat hienosti. Ilo oli nähdä iso tsemppi pelikentällä jokaisen pelaajankin kohdalla, jälleen tänään. Erityismaininta molempien joukkueiden maalivahdeille tänään. Iso peukku!

Seuraava turnaus onkin Sastamalassa parin viikon päästä, siihen palaan alkuviikosta. Sain tänään toiveen muutamilta vanhemmilta, että lähtisimme bussikyydillä sinne. Tutkin asiaa ja palaan siihen piakkoin.

Muistutan, että otan mieluusti vastaan kaikenlaista palautetta; ruusuja ja risuja mm. turnaustenkin suhteen ja kehitystoiveita jatkon suhteen ihan yleisestikin joukkueen toimintaan, joten ollaan aktiivisesti yhteydessä. 
Yhdessä olemme Steelers, sanoo seurakin sloganissa.

Anne